ΑρχικήΠοδόσφαιρο«Μεγάλος κίνδυνος να χάσει 19,5 εκατομμύρια ευρώ ο Πρίγιοβιτς!»

«Μεγάλος κίνδυνος να χάσει 19,5 εκατομμύρια ευρώ ο Πρίγιοβιτς!»

Ένα ακραίο σενάριο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έρχεται από μέσο της Σερβίας, που σημειώνει πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει 19,5 εκατομμύρια ευρώ μετά τον τρίμηνο εγκλεισμό που του επιβλήθηκε!

Όπως ενημερωθήκατε από το PAOKnews.gr, ο Σέρβος επιθετικός τιμωρήθηκε από τις αρχές της πατρίδας του λόγω της παράβλεψης των νέων μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση αναφορικά με την έξαρση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η ποινή που επιβλήθηκε στον Πρίγιοβιτς από την κυβέρνηση της Σερβίας, είναι τρίμηνος εγκλεισμός στο σπίτι του και μετά την κατάθεση που έδωσε στις σερβικές αρχές.

Σήμερα, έρχεται στο… φως ένα ακραίο σενάριο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και αναφορικά με το συμβόλαιο που έχει με την Αλ Ιτιχάντ.

Όπως αναφέρει σερβική ιστοσελίδα, η Αλ Ιτιχάντ δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτεί την ποινή που επέβαλε η κυβέρνηση της Σερβίας στον Πρίγιοβιτς και να λύσει το συμβόλαιο του με δική του υπαιτιότητα.

Εάν επιβεβαιωθεί το παραπάνω, τότε ο Πρίγιοβιτς κινδυνεύει να χάσει 19,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς απομένουν τρία χρόνια μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του!

πηγή: sdna

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ