ΑρχικήΠοδόσφαιροΝα εκμεταλλευτεί τα ελπιδοφόρα του project

Να εκμεταλλευτεί τα ελπιδοφόρα του project

Κάθε σύλλογος, οφείλει εκτός από το παρόν, να φροντίζει και για το μέλλον του, έτσι ώστε να διασφαλίζει την διάρκεια και την σταθερότητά του. Ο Δικέφαλος, χωρίς καμία αμφιβολία, διαθέτει τα μεγαλύτερα project στον εν Ελλάδι χώρο και επιβάλλεται να τα εκμεταλλευτεί.

Οι δοκιμασμένοι και ώριμοι

Εδώ και κάποια χρόνια, ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο «χτίζεται» με βάση και το μέλλον, καθώς οι μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται είναι στοχευμένες.

Ήδη οι ασπρόμαυροι διαθέτουν 3-4 παίκτες που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα και έχουν «ωριμάσει» αρκετά, έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν σε μια ευρωπαϊκή ομάδα.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος μετά από αρκετές σεζόν ως δανεικός, επέστρεψε πέρσι τον Γενάρη και από το καλοκαίρι καθιερώθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ποδοσφαιριστής, στα πρότυπα των σύγχρονων full backs, δυναμικός, ταχύς, με καλό αριστερό πόδι.

Ήδη αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού ενδιαφέρονται για τον 24χρονο μπακ του ΠΑΟΚ και το ερχόμενο καλοκαίρι μια πιθανή πώληση είναι προ των πυλών.

Ακόμη ένας που έπειτα από δύο χρονιές στον Δικέφαλο μοιάζει ανεβασμένος και βελτιωμένος, είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος φέτος διανύει μια ομολογουμένως καλή σεζόν. Όντας συγκεντρωμένους στα αμυντικά του καθήκοντα, πρέπει να βελτιώσει κάποια επιθετικά του στοιχεία έτσι ώστε να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο εξτρέμ.

Βέβαια, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν «ωρίμασαν» όσο πρέπει, ωστόσο οι ποδοσφαιρικές τους αρετές είναι εμφανής. Λέο Ζαμπά και Λάζαρος Λάμπρου, είναι τα παραδείγματα. Αμφότεροι αποτελούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, ωστόσο έχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης, έτσι ώστε να φτάσουν σε top class επίπεδο.

Τα «διαμάντια» των ακαδημιών

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες, έχοντας πληθώρα επιλογών για το μέλλον του.

Ήδη ο Κώστας Μπαλογιάννης «χτυπάει» την πόρτα της πρώτης ομάδας, έπειτα από τη τρομερή σεζόν του στον Βόλο. Πρόκειται για έναν μέσο της νέας… γενιάς, ο οποίος αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τα χνάρια του προαναφερθέντα, φαίνεται πως ακολουθεί και ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος πραγματοποιεί γεμάτη σεζόν στην Super League 2 με τον Καραϊσκάκη Άρτας, δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του.

Τέλος, ένα απ’ τα μεγαλύτερα project αποτελεί ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα, ενθουσιάζοντας τους πάντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο με τα φοβερά του στοιχεία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ