ΑρχικήΣτοίχημαΠοντάρισμα στο Champions League!

Ποντάρισμα στο Champions League!

Ποντάρισμα και πάλι στο Champions League, καθώς εχθές δεν πήγαμε ταμείο λόγω μίας… κίτρινης κάρτας στο Ατλέτικο Μαδρίτης- Λίβερπουλ και σήμερα ευχόμαστε να έχουμε την τύχη με το μέρος.

Δύο αναμετρήσεις σε λίγη ώρα στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Champions League και το PAOKnews.gr παραθέτει τις δικές του στοιχηματικές προτάσεις.

1.Αταλάντα- Βαλένθια: Η Αταλάντα αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και θέλει να εκμεταλλευτεί τόσο το καλό μομέντουμ και τη μεγάλη θέληση του κόσμου, που θα αγγίξει τους 50.000 σήμερα, για μία Ευρωπαϊκή διάκριση. Από την άλλη, η Βαλένθια διαθέτει μεγαλύτερη φανέλα και θα προσπαθήσει να σκοράρει, ειδικότερα αν βρεθεί πίσω στο σκορ. G/G+ Over 2.5.

2. Τότεναμ- Λειψία: Αμφότεροι μαστίζονται από πολλές απουσίες καθώς οι βασικοί επιθετικοί της Τότεναμ δεν θα αγωνιστούν σήμερα, όπως και οι βασικοί αμυντικοί της Γερμανικής ομάδας και τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης θα κρίνουν αρκετά την έκβαση της. Θεωρούμε πως τα γκολ θα μπούνε στο 2ο μέρος αφού στο 1ο οι ομάδες δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα. Over 1,5 δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ