ΑρχικήΔιεθνήΣε πρώτο πλάνο η επένδυση Σαββίδη στη Βραζιλία

Σε πρώτο πλάνο η επένδυση Σαββίδη στη Βραζιλία

Το θέμα της επένδυσης από πλευράς της οικογενείας Σαββίδη στη Βραζιλία απασχολεί τα ΜΜΕ της χώρας, με νέες τοποθετήσεις του προέδρου της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ.

Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας μιλώντας στο gazzetta.gr υποστήριξε ότι ο Γιώργος Σαββίδης είναι ευπρόσδεκτος στη Βραζιλία για από κοινού συζητήσεις αναφορικά με την επένδυση που σχεδιάζει η οικογένεια στη Φορταλέζα, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως ο τουρισμός.

Το θέμα συνεχίζει να απασχολεί τον Τύπο της Βραζιλίας, με την ιστοσελίδα «.blogosfera.uol.com.br» να φιλοξενεί νέες δηλώσεις του Μαρσέλο Παζ, αλλά και του ατζέντη Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος των δύο πλευρών, για μια υπόθεση η οποία όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

«Δε μπορώ να αποφασίσω εγώ την πώληση της ομάδας. Αυτό θα έπρεπε να αλλάξει από τον κανονισμό του Δ.Σ. Αυτό που θα ήταν πιο βιώσιμο και άμεσο θα ήταν κάποια χορηγία ή συνεταιρισμός», υποστήριξε ο πρόεδρος της Φορταλέζα.

Από την πλευρά του ο ατζέντης, Λέο Κορνατσίνι ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται και αυτός στις συζητήσεις και όπως εξήγησε: «Υπάρχει μία έρευνα που έδειξε τη Φορταλέζα ως την ομάδα με τη μεγαλύτερη δυνατότητα να είναι αυτό-βιώσιμη. Η σκέψη είναι να υπάρξουν επενδύσεις και σε άλλες περιοχές της χώρας. Το ιδανικό είναι ότι προχωράει για το πρότζεκτ της απόκτησης ενός συλλόγου. Ο Σαββίδης είναι παθιασμένος για το ποδόσφαιρο και καταλαβαίνει ότι το να έχει μια ομάδα θα είναι καλό και για άλλες επιχειρήσεις».

Πηγή: Gazzetta.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ