ΑρχικήΠοδόσφαιροΠολυτιμότερος ο Λημνιός!

Πολυτιμότερος ο Λημνιός!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανέδειξε ως MVP του παιχνιδιού κόντρα στο Βόλο τον Δημήτρη Λημνιό!

Αν και ο δικέφαλος ήταν κατώτερος των προσδοκιών, πήρε τους τρεις βαθμούς την περασμένη Δευτέρα απέναντι στο ΝΠΣ Βόλος, με τον κόσμο να αναδεικνύει τον Δημήτρη Λημνιό, ως τον πολυτιμότερο παίκτη του παιχνιδιού. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και Ίνγκι Ίνγκασον, ακολουθούν στις προτιμήσεις.

Δείτε την αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να κερδίσει τον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας και να περάσει μόνος πρώτος στην κουρφή της Super League 2019-20.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Δημήτρης Λημνιός . Ο εξτρέμ του Δικεφάλου ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα, έτρεξε πολύ, βοήθησε και στα μετόπισθεν, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Βιεϊρίνια πέτυχε το γκολ της νίκης.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App ο The Future συγκέντρωσε το 42,55% των ψήφων του κοινού και πήρε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να συμπληρώνει το βάθρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ