ΑρχικήΠοδόσφαιροH "διαρροή" Άρη για Ντουρμισάι

H “διαρροή” Άρη για Ντουρμισάι

Τι διαρρέει η ΠΑΕ Άρης σχετικά με την νομιμότητα της έκδοσης δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι κι αν κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά τα παιχνίδια που έπαιξε ο νεαρός επιθετικός. Η ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εκφράστηκε διά στόματος Γιώργου Σαββίδη…

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το PAOKnews, η FIFA επέβαλλε απαγόρευση μεταγραφών στην ΠΑΕ Άρης, λόγω παλαιών οφειλών ύψους άνω του 1 εκ. ευρώ!

Πρόκειται για μια τελεσίδικη απόφαση, για την οποία η ΠΑΕ Άρης είχε ενδείξεις εδώ και καιρό πως ενδεχομένως να εφαρμοστεί, αλλά έκανε τον… Κινέζο.

Είναι αντιληπτό πλέον πως ο Άρης οφείλει άμεσα να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό για τα δικά του δεδομένα, εάν και εφόσον θέλει να φύγει το απαγορευτικό της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Παρόλα ταύτα, στην “Αλκμήνης” είναι καθησυχαστικοί, αφενός αποδεχόμενοι το σφάλμα αφετέρου εμφανιζόμενοι σίγουροι πως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο η ομάδα τους για απώλεια παιχνιδιών στα χαρτιά λόγω παράνομης συμμετοχής του Ντουρμισάι…

Χαρακτηριστικά, η διαρροή της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα παρακάτω:

Οι άνθρωποι του Άρη υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τα δύο παιχνίδια (ΠΑΟΚ και Ξάνθη) που αγωνίστηκε ο Φιορίν Ντουρμισάι, πριν γίνει γνωστή η τιμωρία της FIFA.

Το δελτίο του 23χρονου επιθετικού εκδόθηκε κανονικά από την ΕΠΟ με όλα τα νόμιμα έγγραφα. Επιπλέον μια ομάδα έχει δικαίωμα ένστασης εντός 48 ωρών, προθεσμία που έχει εκπνεύσει από τις δύο αναμετρήσεις. 

Μάλιστα ο Θόδωρος Καρυπίδης σε συνεργασία με το δικηγορικό επιτελείο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σχεδιάζουν τις επόμενες τους κινήσεις, επιπλέον εντός της ημέρας αναμένεται και η θέση του Άρη που θα εξηγεί τα πάντα επί του θέματος”.

Αυτά σημειώνει μέσω διαρροής η ΠΑΕ Άρης, την ίδια ώρα που άπαντες στον ΠΑΟΚ με πρώτο τον Γιώργο Σαββίδη, καθιστούν σαφές πως ο Δικέφαλος δεν προτίθεται να κυνηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, καθώς αναγνωρίζει πως μέσα στο γήπεδο έχασε “καθαρά” από τον συμπολίτη, δείγμα της διαφορετικής φιλοσοφίας και στάσης ζωής που διέπει τον ασπρόμαυρο οργανισμό σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ