ΑρχικήΜπάσκετΗ "αναφορά" για τους αντιπάλους! (video)

Η “αναφορά” για τους αντιπάλους! (video)

Τι έκαναν στα εθνικά τους πρωταθλήματα οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε την εβδομαδιαία της “αναφορά”, σχετικά με τα αποτελέσματα των αγώνων των εθνικών πρωταθλημάτων των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, με εμφατικές νίκες, ρεπό αλλά και βαριές ήττες…

Δείτε την δημοσίευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Λίγο πριν από την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, σας παρουσιάζουμε τι έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο στα εθνικά τους πρωταθλήματα.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Telekom Baskets Bonn, δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο και ως εκ τούτου παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της BBL, με ρεκόρ 1-7.

Η Zaragoza πέτυχε μία από τις πιο σημαντικές νίκες των τελευταίων ετών, καθώς διέλυσε τη Real Madrid με 84-67 για την 11η αγωνιστική της ACB και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-3. Η Zaragoza προηγήθηκε με ακόμα και με διαφορά 26 πόντων (80-54) στην τέταρτη περίοδο και έφτασε σε μια πολύ εύκολη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Κορυφαίος για τη Zaragoza ήταν  Nemanja Radovic με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Dylan Ennis είχε 13 πόντους.

Στην Ιταλία, η Happy Casa Brindisi κατέρρευσε στην τέταρτη περίοδο και γνώρισε την ήττα από την Trento με 78-67 για την 11η αγωνιστική της LegaBasket. Η Brindisi ήταν στο +2 στο 30΄, αλλά οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 26-13 και έφτασαν στη νίκη. Κορυφαίος για την Brindisi ήταν ο Kelvin Martin με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο John Brown είχε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

H Besiktas δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενε, αλλά τελικά νίκησε την ουραγό Sigortam με 83-80  και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 4-6. Η Sigortam είχε την κατοχή με το σκορ στο 80-80 13΄΄ πριν το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να κάνει επαναφορά και ο Jordan Theodore χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με τρίποντο 1.8΄΄ πριν από τη λήξη. Ο Theodore ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Shaquille McKissic είχε 16 πόντους.

Στη Γαλλία, η JDA Dijon νίκησε πολύ εύκολα την  Le Mans με 100-74 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο γαλλικό πρωτάθλημα στο 9-3. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ καθάρισε το παιχνίδι ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 24-5, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν 52-17.  Πρώτοι σκόρερ για την Dijon, η οποία έριξε τα επίπεδα έντασης στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν οι Rasheed Sulaimon και Richard Solomon, οι οποίοι είχαν από 20 πόντους.

Στη Λιθουανία, η Neptunas ήταν ανταγωνιστική στο Kaunas για περίπου 32΄, καθώς δεν είχαν επιτρέψει  τη Zalgiris να ξεφύγει στο σκορ, αλλά τελικά έχασε με 100-82.  Πρώτος σκόρερ για τη Neptunas, η οποία δέχθηκε επί μέρους σκορ 24-14 στην τέταρτη περίοδο, ήταν ο Gytis Masiulis με 15 πόντους, ενώ ο Deividas Gailius είχε 13 πόντους και ο Andre Williamson 11 πόντους.

Στην Ουγγαρία, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της NBI, η Falco Szombathely πέτυχε την 9η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς επιβλήθηκε της KTE-Duna με 81-93. Ο Juvonte Reddic ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντους, ενώ γενικά η Falco είχε 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ