ΑρχικήΠοδόσφαιροΣάκης Αναστασιάδης: «Ενδιαφέρθηκε για τον Τσιμίκα ο ΠΑΟΚ»

Σάκης Αναστασιάδης: «Ενδιαφέρθηκε για τον Τσιμίκα ο ΠΑΟΚ»

Τις επαφές μεταξύ του αριστερού οπισθοφύλακα και του Δικεφάλου πριν κάποια χρόνια αποκάλυψε ο έμπειρος προπονητής Σάκης Αναστασιάδης.

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός ισχυρίστηκε πως η ομάδα του Πειραιά έχει καλό σκάουτινγκ με αποτέλεσμα να αποκτά ακόμα και ποδοσφαιριστές από τη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικότερα:

Πως εξηγεί ότι παίκτες με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη πάνε στον Ολυμπιακό:

«Υπάρχουν ομάδες που κάνουν καλό σκάουτινγκ, αλλά αυτό δεν μπορώ να σας το προσδιορίσω».
Για την σχέση του με τον Κώστα Τσιμίκα:

«Είχα τον Τσιμίκα τρία χρόνια και είναι γέννημα θρέμα του Πανσερραϊκού. Ο Κώστας ήταν μαζί μου απο την ηλικία των 15 ετών και άρχισε να παίζει στην δεύτερη ομάδα του Πανσεραϊκου. Όταν η ομάδα ήταν στη Γ εθνική και είχα αναλάβει χρεή προπονητή τον είχα πάρει μαζί μου για να παίρνει χρόνο συμμετοχής σιγά σιγά και μετά έγινε βασικός».
Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον απο τον ΠΑΟΚ και πως κατέληξε στον Ολυμπιακό:

«Όταν ήμουν εγώ υπήρχε ενδιαφέρον απο τον ΠΑΟΚ, αλλά το συγκεκριμένο διάστημα όπου είχε πάρει μεταγραφή ο Τσιμικάς στον Ολυμπιακό εγώ είχα φύγει».
Για το ποιά ομάδα υποστηρίζει ο Τσιμίκας:

«Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα δεν μου είχε εκφράσει συμπάθεια για συγκεκριμένη ομάδα, αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι ήταν Ολυμπιακός».
Για την εξέλιξη του Τσιμίκα:

«Ο Τσιμίκας έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια και έχει μια μεγάλη εξέλιξη. Μην ξεχνάμε έχει παίξει σε καλού επιπέδου πρωταθλήματα σε Ολλανδία, Δανία. Επομένως η προσπάθεια του Τσιμίκα είναι μεγάλη και σίγουρα αξίζει μια θέση στον Ολυμπιακό».
Για την κατάσταση στον Ηρακλή:

«Δυστυχώς είναι μια στενάχωρη κατάσταση, αλλά ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν χωρίς να φαίνονται στην επικαιρότητα και προσπαθούν να δώσουν μια νέα πνοή στην ομάδα για να ξαναγίνει ο Ηρακλής μεγάλος και να νιώσουμε ξανά περήφανοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ