ΑρχικήΠοδόσφαιροΠέριτς: «Παίκτης μεγάλης ποιότητας ο Μίσιτς, θα κάνει μεγάλη καριέρα»

Πέριτς: «Παίκτης μεγάλης ποιότητας ο Μίσιτς, θα κάνει μεγάλη καριέρα»

Ο αμυντικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενήθηκε στο αθλητικό metropolis και απάντησε στις ερωτήσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών.

Η συνέντευξη είχε ως κεντρικό πυλώνα το συμπατριώτη του Κροάτη ποδοσφαιριστή, Γιόσιπ Μίσιτς.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι δυο τους είχαν σχέσεις από την παιδική ηλικία, ενώ όσον αφορά την ποιότητα του Μίσιτς τόνισε πως πρόκειται για έναν μέσο που μπορεί να συμβάλλει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνο Πέριτς:

Για την καριέρα του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά τα ταλευταία δυο χρόνια και φέτος είμαστε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι όλα ανοιχτά για το αν θα περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για το πώς γνωρίστηκαν με τον Μίσιτς: «Τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Ήμασταν μαζί στην Όσιγιεκ και έμενε στο σπίτι μου. Μαζί παίξαμε πολλά τουρνουά και πετύχαμε πολλά. Από εκείνη τη φουρνιά κάνουν αρκετοί παίκτες καριέρα. Για να πετύχεις στο ποόδσφαιρο θέλει να δουλεύεις σκληρά».

Για το αν παρακολουθεί τον Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: «Ο Γιόσιπ ξεχώριζε από μικρός. Ήταν ανώτερος από πολλούς και η ποιότητά του φάνηκε τόσο στην Όσιγιεκ, όσο και στη Ριέρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στη Σπόρτινγκ. Εκεί αντιμετώπισε δυσκολίες, όπως και στον ΠΑΟΚ στην αρχή που δεν έπαιζε. Είμαι χαρούμενος τώρα που παίζει στον ΠΑΟΚ και πιστεύω θα κάνει μεγάλη καριέρα σε συλλογικό επίπεδο και ελπίζω να κάνει το ίδιο και σε εθνικό επίπεδο. Δεν έχω επαφή μαζί του το τελευταίο διάστημα. Χαίρομαι για την εξέλιξή του σε όλους τους τομείς».

Για την ποιότητα του Μίσιτς και τα όσα είπε ο Βράνιες: «Γνωρίζω για τη συνέντευξη του κόουτς. Έφτιαξε μια καλή ομάδα τότε στην Όσιγιεκ. Χάρις αυτόν κάνουν αρκετοί καριέρα. Είναι δύσκολο να συγκρίνειες κάποιον με τον Μόντριτς. Ο Μίσιτς είναι τελείως διαφορετικός παίκτης. Είναι πιο box to box και μπορεί εκεί που επιτίθεται να αμύνεται ταυτόχρονα. Έχει μεγάλη ποιότητα ως ποδοσφαιριστής και πιστεύω αν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα βοηθήσει πολύ την Εθνική. Εύχομαι τα καλύτερα τόσο στον Γιόσιπ, όσο και στον ΠΑΟΚ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ