ΑρχικήΠοδόσφαιροΤι θα γίνει αν βρεθούν αρχαία στην Τούμπα!

Τι θα γίνει αν βρεθούν αρχαία στην Τούμπα!

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ (Μακεδονίας) Πάρις Μπίλιας, στη σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τα έργα στη Θεσσαλονίκη, μίλησε και για το τι θα γίνει σε περίπτωση εύρεσης αρχαίων στην περίοδο των εκσκαφών του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εάν βρεθούν αρχαία, θα υποστούμε τη βάσανο των αρχαιοτήτων, αλλά ξέρουν οι Αρχαιολόγοι ότι στην περιοχή δεν έχει κάτι το σημαντικό, γιατί άλλωστε είχε γίνει εκσκαφή όταν χτίστηκε το κτίριο στη θύρα των επισήμων και έτσι δεν θα έχουμε πιστεύω, σοβαρά προβλήματα».

Έπειτα είπε:

 “Η εντολή του Πρωθυπουργού είναι σαφής, ότι θα πρέπει να έχουν τελειώσει όλες οι διαδικασίες για το ειδικό χωρικό σχέδιο και να έχει υπογραφεί έως το τέλος του χρόνου. Από κει και πέρα χρειάζονται 40 ημέρες για διαβούλευση, όλοι οι φορείς να απαντήσουν και να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υπογραφών του ειδικού χωρικού σχεδίου, ο ΠΑΟΚ πρέπει να καταθέσει τη μελέτη των Αρχιτεκτόνων για το νέο γήπεδο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχει ύψος μεγαλύτερο από το σημερινό, επειδή η περιοχή είναι κατοικημένη και άρα, εάν θέλει να αυξήσει τη χωρητικότητα, θα πρέπει να υπάρξει βύθιση του γηπέδου».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ