ΑρχικήΣαββίδης: «Αιώνιο παράδειγμα ο ηρωισμός των Ελλήνων του '40!»
Array

Σαββίδης: «Αιώνιο παράδειγμα ο ηρωισμός των Ελλήνων του ’40!»

Τη Δευτέρα ξημερώνει μια ημέρα υπερηφάνειας για το Ελληνικό έθνος καθώς γιορτάζονται 79 χρόνια από το ιστορικό ΟΧΙ που φώναξε σθεναρά ο Ελληνικός λαός απέναντι στο φασισμό των κατακτητών.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα μπορούσε να ξεχάσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μίλησε για τη σπουδαιότητα της εθνικής μας εορτής.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, που είναι γνωστός για τα συναισθήματα του προς την Ελλάδα, τόνισε την τεράστια συμβολή που έπαιξε στην παγκόσμια ιστορία ο ηρωισμός και ο πατριωτισμός των Ελλήνων.

Αναλυτικότερα τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη:

«Η 28 Οκτωβρίου θα παραμείνει για πάντα στην ιστορία του ελληνικού λαού ως ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης για εκείνους ήταν οι πρώτοι που έδωσαν μια άξια απόρριψη στον φασιστικό επιτιθέμενο.

Το θάρρος, η σταθερότητα, ο ηρωισμός, η ανιδιοτελή αφοσίωση των Ελλήνων πατριωτών στην πατρίδα είναι ένα αιώνιο παράδειγμα που θα ακολουθεί τις μελλοντικές γενιές.

Οι άθλοι των Ελλήνων είναι ένα παράδειγμα ιθαγένειας, πίστης στα ιδανικά της ελευθερίας, της ηθικής, της δημιουργίας.

Οι δεκαετίες περνούν, αλλά το “ΟΧΙ”, που ο ελληνικός λαός είπε ενάντια σε φασισμό, πόλεμο και βία, δεν χάνει τη σημασία του. Σήμερα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε σθεναρά κάθε κακό που απειλεί την επικρατούσα παγκόσμια τάξη.

Αυτή η σημαντική ημέρα να μας δώσει νέα δύναμη για δημιουργική δουλειά προς όφελος του ελληνικού λαού, για την ευημερία της Ελλάδας και την ειρήνη στη γη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Αντιμονοπωλιακής Επιτροπής των Ελλήνων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ