ΑρχικήΠοδόσφαιροΑποθεραπεία και φιλικό με την Κ19 για την ομάδα του ΠΑΟΚ

Αποθεραπεία και φιλικό με την Κ19 για την ομάδα του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ, μετά την επικράτηση επί του Ατρομήτου, ακολούθησε προπόνηση αποθεραπείας για τους βασικούς, ενώ η υπόλοιπη ομάδα αναμετρήθηκε σε φιλικό με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Προπόνηση χαλάρωσης ήταν η προπόνηση της Δευτέρας για τους παίκτες του Άμπελ Φερέιρα, που αγωνίστηκαν ως βασικοί στον Κυριακάτικο αγώνα, ενώ οι άλλοι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με την Κ19 σε φιλικό αγώνα, νικώντας με σκορ 4-0. Έτσι ο “Δικέφαλος” ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (22/09).

“Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Περιστέρι, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν φιλική αναμέτρηση με την Κ19. Οι «Μεγάλοι» επικράτησαν με 4-0 των «Μικρών» με τους Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία να έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Την Τρίτη (17.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία.”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ