ΑρχικήΠοδόσφαιροΟικογενειάρχες... στον ΠΑΟΚ

Οικογενειάρχες… στον ΠΑΟΚ

Πολλά είναι τα μυστικά, χάρη στα οποία αυτή η ομάδα έχει ταιριάξει απόλυτα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είναι λίγο η χημεία που βρήκαν οι παίκτες μεταξύ τους, λίγο η ποιότητα του καθενός, λίγο η “τρέλα” που έχουν όλοι και έχει “δέσει” απόλυτα με τον σύλλογο. Είναι πολλά. Ωστόσο μια μικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Τα προηγούμενα χρόνια, ο Σαββίδης δαπανούσε πολλά εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να φέρει στην ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερους παίκτες γινόταν έτσι ώστε να καταφέρει να επιτύχει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο πάντα κάτι στράβωνε και στο τέλος έβλεπε τα χρήματα που δαπανούσε να πετιούνται ουσιαστικά στον “κάλαθο των αχρήστων”.

Φέτος κάτι άλλαξε και οι παίκτες που αποκτήθηκαν απέδωσαν πολύ καλά, με αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν να μη μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον MVP. Πίσω απ’ την επιτυχία αυτή, κρύβεται ένα μυστικό, το οποίο ήταν καθοριστικό για να εξελιχθεί η χρονιά έτσι.

Στο μεγαλύτερο μέρος τους, όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου, είναι είτε οικογενειάρχες, είτε δεσμευμένοι. Αυτό σημαίνει πως τα ξενύχτια περιορίστηκαν στο έπακρο, με αποτέλεσμα η εξωγηπεδική ζωή των παικτών να μην επηρεάζει την αγωνιστική τους κατάσταση, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Φυσικά, πλέον αυτό θα είναι και ένα κριτήριο από δω και πέρα, επιλογής παικτών. Χαρακτηριστικό εξάλλου είναι το παράδειγμα των μεταγραφικών στόχων του ΠΑΟΚ, Βέρνμπλουμ και Πούκι, που αμφότεροι έχουν οικογένεια, ενώ και ο νεοαποκτηθέν Χατσερίδης, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ