ΑρχικήΠοδόσφαιροΟι απειλές έπιασαν τόπο...

Οι απειλές έπιασαν τόπο…

Αναμενόμενη απόφαση μετά τις εκατοντάδες απειλές, την ψυχολογική πίεση αλλά και τον στιγματισμό πήρε η επιτροπή εφέσεων, η οποία απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μετά τα αναρτημένα πανό με αποδέκτη τον Σκουτέρη, μετά τις απειλές του Μελισσανίδη προς τον Σκουτέρη, ήρθε η πολυαναμενόμενη για τους φίλους της χάρτινης πρωταθλήτριας ΑΕΚ, απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων η οποία απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και χαρίζει το …. χάρτινο στην ΑΕΚ 2014!

Σε καλή μεριά κύριε Βασιλειάδη, και σας εύχομαι και άλλα τέτοια χάρτινα πρωταθλήματα, ελπίζουμε την άλλη φορά όμως που θα είναι προγραμματισμένο να έρθετε Θεσσαλονίκη να έχετε τα ψυχικά αποθέματα να στηρίξετε τις αποφάσεις σας και να μην ακυρώσετε την επίσκεψη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ