ΑρχικήΠοδόσφαιροΕίναι ντροπή να μιλάνε αυτοί για ηθική(pics)

Είναι ντροπή να μιλάνε αυτοί για ηθική(pics)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από εκείνη την μέρα που αυτοί που πουλάνε τώρα ηθική και το παίζουν θιγμένοι και θύματα ήταν θύτες.

Σε τι αναφέρομαι; Μα φυσικά στην ΑΕΚ, και στον μεγαλομέτοχο της, που ως θύτης είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τα λόγια του στον παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Κύρκο, στο  ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Και αυτά δεν τα λέμε εμείς (για να μην μας πείτε κακοπροαίρετους) αυτά τα έλεγε το ίδιο φύλλο αγώνα που είδε το φως της δημοσιότητας μετά την λήξη εκείνου του ντέρμπι.

Το φύλλο αγώνα έλεγε ότι ο Μελισσανίδης απείλησε τον Δημήτρη Κύρκο ότι θα τον τινάξει στον αέρα… πέσατε από τα σύννεφα να φανταστώ που αυτός (η ομάδα του δηλαδή) που κατηγορεί τον Σαββίδη για τρομοκρατία είπε τέτοια πράγματα;

Αλήθεια όλοι αυτοί που είπαν ότι ο Σαββίδης τρομοκράτησε τον Κομίνη γιατι δεν είπαν τα ίδια για τον Μελισσανίδη; Που είχαν χαθεί τότε και πως εμφανίστηκαν τώρα;

Θέλετε να πούμε για το gazzetta πόσες γραμμές αφιέρωσε στον Μελισσανίδη και σε αυτό το περιστατικό;

Άμα βγάλουμε το λιντάκι είναι μετρημένες 3 σειρές και 2 φωτογραφίες, ενώ στον Σαββίδη δεν σταματούσαν να γράφουν… και όχι μόνο το gazzetta σχεδόν όλα τα Αθηναϊκά site.

Ο  Σαββίδης δεν απείλησε κανέναν και αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα, αλλά παρόλα αυτά τιμωρήθηκε με 3 χρόνια αποκλεισμό και 100.000 ευρώ, ο Μελισσανίδης απείλησε και αναφέρεται στο φύλλο αγώνα και τι ποινή του επιβλήθηκε; καμία!!

Ελλάδα 2018 σε όλο της το μεγαλείο.. Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά πως το πρόβλημα τους είναι ο Ιβάν Σαββίδη αλλά δυστυχώς για αυτούς είναι Πόντιος και οι Πόντιοι δεν τα παρατάμε ποτέ, ειδικά όταν έχουμε τέτοιο ΛΑΟ δίπλα μας.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες με το φύλλο αγώνα και σε λινκ το θέμα του gazzetta για να δείτε πόσες γραμμές αφιέρωσε.

Δείτε το θέμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ