ΑρχικήΠοδόσφαιρο"Πήραν το μήνυμα που έπρεπε!"

“Πήραν το μήνυμα που έπρεπε!”

Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, τις δικαστικές αποφάσεις και ότι απασχολεί την οικογένεια του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το συλλαλητήριο του Σαββάτου: «Ολη η Ελλάδα είδε το συλλαλητήριο και ισχύει αυτό που λένε, φωνή λαού οργή Θεού, πήραν το μήνυμα αυτό που έπρεπε. Εχει ξυπνήσει ο γίγαντας, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω με μπροστάρη τον Σαββίδη ο οποίος το έχει πάρει προσωπικα. Δεν μπορεί να μας κλέβουν ότι έχουμε κερδίσει στο γήπεδο, στις κλινικές και στα δικαστήρια».

Αν μπορεί να κάνει κάτι ο ΠΑΟΚ αν δεν αλλάξουν οι δικαστικές αποφάσεις: «Από τότε που ιδρύθηκε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από τη μέρα στην άλλη. Ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση και σέρνει το ποδόσφαιρο και τις ομάδες στις δικαστικές αίθουσες. Τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός ήταν 15-20 βαθμούς μπροστά. Το αθηναϊκό κατεστημένο πνέει τα λοίσθια, είτε το θέλουν είτε όχι. Αυτά είναι τα τελευταία τους. Πέρυσι τιμωρήσανε τον ΠΑΟΚ με 7 αγωνιστικές και δεν ήταν τυχεροί να παίξουν σε άδεια Τούμπα και ο ΠΑΟΚ έκανε 7 νίκες.

Φέτος προσπάθησαν να κάνουν κάτι άλλο, δεν γίνεται να βρίσκουν κάθε χρόνο κάτι. Τα δύο μεγάλα παιχνίδια δεν έγιναν γιατί θα τους ξεφτιλίζαμε. Θα αλλάξουν όλα σιγά σιγά, σημασία έχει η συσπείρωση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλουν να χτυπήσουν τον Ιβάν Σαββίδη και όχι τον ΠΑΟΚ. Τους έχει μπει στο ρουθούνι και θέλουν να τον απομακρύνουν όμως ο Σαββίδης ήρθε για να μείνει. Οι δουλειές του μεγαλώνουν, δίνει δουλειά σε τόσους ανθρώπους, είναι πολύ πεισματάρης και δεν πρόκειται να φύγει, να το βγάλουν αυτό από το μυαλό τους. Αν θέλουμε να δούμε το ποδόσφαιρο, δείτε την μπαλάρα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ και δείτε την μπάλα που δεν έπαιξε η ΑΕΚ.

Αν η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά, όπως το έχασε πριν δέκα χρόνια, ας το πάρει, χαλάλι της. Θα φτιάξουμε καλύτερη ομάδα του χρόνου για να κερδίζουμε και τα δικαστήρια. Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής στο μυαλό όλων των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων. Αν είμαστε στη θέση της ΑΕΚ, ο Σαββίδης δεν θα ήθελε να ακούσει για δικαστήρια και νοσοκομεία, δεν θα ήθελε ένα τέτοιο πρωτάθλημα».

Για το θέμα που προέκυψε με το Final 4 του βόλεϊ: «Φοβούνται, δεν ήθελαν να υπάρχουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Τόσα Final 4 έγιναν στην Γλυφάδα, μόνο με μαθητές και σπουδαστές αλλά με καθηγητή τον κ.Τσουκαλά. Αν θέλουν να υπάρχουν λίγα εισητήρια, δώστε μας 250-300 προσκλήσεις, να έρθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να δει το παιχνίδι. Τι είναι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης;Πολίτες β’ κατηγορίας; Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Ελπίζω πως στο τέλος θα μας δώσουν τις προσκλήσεις, δεν γίνεται να υπάρχουν μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις».

Πηγή: thessports.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ