ΑρχικήΠοδόσφαιροΕπτά "τελικοί", ζητούμενο η "συγκέντρωση στον στόχο"!

Επτά “τελικοί”, ζητούμενο η “συγκέντρωση στον στόχο”!

Τα παιχνίδια που μένουν ως το τέλος της σεζόν…

Με την επίσημη ανακοίνωση της επανέναρξης του πρωταθλήματος, άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ  επιχειρούν να προετοιμάσουν καταλλήλως την ομάδα ενόψει της… τελικής ευθείας της σεζόν.

Απομένουν 5 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 για το κύπελλο, αν θεωρήσει κανείς ως δεδομένο πως ο Δικέφαλος μετά το 1-3 του πρώτου παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, δεν θα δυσκολευτεί στον επαναληπτικό της Τούμπας (18/4) να εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό του κυπέλλου (12/5).

Ως προς το πρωτάθλημα, έπεται ο πολύ κρίσιμος αγώνας με τον Ατρόμητο (31/3) στο Περιστέρι και ακολουθούν δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο (14/4) και Ξάνθη (22/4).

Ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (29/4) και το πρωτάθλημα τελειώνει με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά (6/5).

Καταρχάς, να σημειώσουμε πως θεωρείται βέβαιο ότι η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να δει κάθε ματς ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, όπως πολύ σωστά έκανε όλο αυτό το διάστημα που πήγαινε από νίκη σε νίκη όντας αήττητη για 18 παιχνίδια.

Κάθε ματς είναι “τελικός” κι έτσι οφείλουν να το δουν ΟΛΟΙ. “Παίζονται” δύο μεγάλοι στόχοι, ασχέτως τι θα προκύψει από τις δικαστικές μάχες. Σύμφωνοι. Πολλά θα κριθούν εκεί… Αλλά η ομάδα ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι “συγκεντρωμένη στον στόχο”. Πρέπει να τελειώσει την… δουλειά που ξεκίνησε. Δηλαδή… Πρωταθλητής στο χορτάρι και… βλέπουμε (για το κύπελλο… δεν το συζητάμε πως η ομάδα οφείλει να κατακτήσει ΚΑΙ αυτό τον στόχο).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από όλες τις τοποθετήσεις παικτών του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, υπάρχει το αίσθημα της αδικίας και της “κλεψιάς”. Απολύτως λογικό και κατανοητό… Έχουν κάθε δίκιο. Παρόλα ταύτα, πρέπει να παραμερίσουν τον εκνευρισμό τους και να παρουσιαστούν προσηλωμένοι στον στόχο. Κάθε ματς-“τελικός” και στο τέλος θα γίνει… ταμείο.

Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ με την επανέναρξη για όλους τους λόγους που αναλύσαμε παραπάνω και αφορά κυρίως πνευματικής φύσεως προετοιμασία και ετοιμότητα.

Είναι βέβαιο πως ο Λουτσέσκου το ξέρει καλύτερα από τον καθένα, γι αυτό και έχει  επικεντρώσει εκεί την δουλειά του…

Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση και των δύο στόχων διότι η ομάδα απέδειξε πως αγωνιστικά… δεν παίζεται! Ότι γίνει στα δικαστήρια δε θα ακυρώσουν την πραγματικότητα εντός των τεσσάρων γραμμών…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ