ΑρχικήΠοδόσφαιροΟ ΠΑΟΚ δεν κάνει "μικροπολιτική"με ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει “μικροπολιτική”με ΚΑΝΕΝΑΝ!

Έτσι επιτάσσει η “βαριά” ιστορία του… Γράφει ο Στέργιος Γκέκας.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή… Κανείς θα μπορούσε να πει πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι… μεγαλόψυχος.

Κι αυτό διότι, θα μπορούσε να παραγνωρίσει τις όποιες διοικητικές “αστοχίες” ιστορικών ομάδων που βρέθηκαν στα πρόθυρα… διάλυσης, κι επειδή έχει βιώσει στο πετσί του το φάσμα της οικονομικής καταστροφής στο πρόσφατο παρελθόν -λίγο πριν αναλάβει την ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης για την ακρίβεια- , να έδινε… συγχωροχάρτι και να νομιμοποιούσε οικονομικά “εγκλήματα”…

Αμ δε… Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος ΚΑΙ γιατί… τιμάει τα παντελόνια που φοράει. Δεν υπερψηφίζει ή καταψηφίζει με γνώμονα μικροσυμφέροντα και μικροπολιτικές. Είναι ΔΙΚΑΙΟΣ, διότι μια από τις πρώτες εξαγγελίες της εξυγίανσης αυτού του πολύ ταλαιπωρημένου χώρου, είναι η επιβολή της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ.

Ως εκ τούτου, μόνο… τυχαία ΔΕΝ είναι η αμετακίνητη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως προς την ποινή για την μη αδειοδότηση των ομάδων. Γίνεται… θέμα ότι ο Δικέφαλος τήρησε κοινή στάση ΚΑΙ πέρυσι ΚΑΙ φέτος. Δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη. Αν ένα γνώρισμα έχει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 6 χρόνια επί Σαββίδη είναι πως μένει… πιστός στις θέσεις του. Με όποιο κόστος και με κίνδυνο να χαρακτηριστεί… ποικιλοτρόπως.

Όχι, κύριοι… ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Για όλους και για όλα. Έτσι… λέει το DNA αυτής της ομάδας. Σας αρέσει-δεν σας αρέσει.

Αναγνωρίζει, βεβαίως, πως είναι πολύ σκληρή ποινή ο υποβιβασμός. Αναφέρει, μάλιστα, πως “αν μπορούσε με κάποιον τρόπο να επιστρέψει ο Ηρακλής, θα το συζητούσαμε και για τον Παναθηναϊκό. Αλλιώς, δεν είναι δίκαιο!” ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ στάση. Όχι με κατά περίστασης “συμφέροντα”.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι… εξοντωτικό και κάπως ασύμβατο με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Διότι, το ότι ο ΠΑΟΚ είναι… εύρωστος οικονομικά πλέον, δεν πάει να πει πως ξεχνάμε που βρισκόμασταν προ Σαββίδη.

Αλλά δεν θα κάνει… μικροπολιτική, όπως η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός που ψήφισαν υπέρ ως προς την αλλαγή της ποινής. Το τέως ΠΟΚ… αναβίωσε. Τώρα που ο ΠΑΟΚ… γιγάντωσε και τον “τρέμουν”.

Ας πρόσεχε ο Παναθηναϊκός -κι ο κάθε Παναθηναϊκός-… Ο ΠΑΟΚ δεν θα νομιμοποιήσει κανέναν “Αλαφούζο” και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Το ζήτημα, όπως εύστοχα αναφέρουν ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που προφανώς ΔΕΝ εθελοτυφλούν-, ήταν να μην φτάσει στο σημείο της ψηφοφορίας η κατάσταση… Τώρα, ας υποστεί τις συνέπειες.

Ο ΠΑΟΚ τήρησε την στάση που επιβάλλει η -ένδοξη- ιστορία του! Όλα τα άλλα είναι… αερολογίες και “στρογγυλέματα”. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ