ΑρχικήΔιάφορα"Τιμή και δόξα στα παλικάρια του Πανελληνίου!"

“Τιμή και δόξα στα παλικάρια του Πανελληνίου!”

Ανακοίνωση από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λάρνακας για την άνανδρη επίθεση στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών “Πανελλήνιος”…

Το βράδυ της Παρακευής, κάποιοι που θέλουν να λέγονται “άνδρες” επιτέθηκαν σε 10 άτομα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα στην Ομόνοια δίχως να κατορθώσουν να κάνουν κάτι πέρα… από υλικές ζημιές -ως συνήθως, φύγανε άπραγοι-.

Για το εν λόγω γεγονός, τοποθετήθηκε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λάρνακας, δοξάζοντας τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ του “Πανελληνίου”:

“Υπάρχει ένα αγκάθι στα πλευρά σας εδώ και σαράντα τόσα χρόνια που όλο προσπαθείτε να το βγάλετε, να ανακουφιστεί η ψυχούλα σας και όλο χώνεται πιο βαθιά, και όλο μεγαλώνει ο πόνος. Και τώρα τελευταία έχει βγάλει και ρίζες, και απλώνεται, και θα έρθει η ώρα που θα ανθίσει και θα δώσει λίγο φώς στο σκοτεινό βρωμερό βούρκο σας
Αυτό το διαμερισματάκι στην Ομόνοια που φιλοξένησε ΠΑΟΚτσάκια από όλη την Ελλάδα στις ένδοξες κατεβασιές τους στον απώπατο της ηθικής, αυτό το διαμερισματάκι που η οργανωμένη επίθεση των επίλεκτων δυνάμεων της βλακείας σας κατάφερε προχθές με πολύ κόπο και τρομερό στρατηγικό σχεδιασμό να φτάσει μέχρι την πόρτα του και να την νικήσει, και δικαιολογημένα να το παρουσιάζετε σαν νίκη, αφού σαράντα τόσα χρόνια ούτε μεχρι εκει δεν μπορούσατε να φτάσετε, αυτος ο θύλακας αντίστασης είναι η πρεσβεία μας στη χώρα σας.

Αυτό το διαμερισματάκι ειναι η πνοή της φρεσκάδας, μέσα στο βόρβορο των ραγιάδων της δημοσιογραφίας σας, στη μπόχα των εμπόρων της λουκουμόσκονης σας, στη βρώμα των σκοτεινών γραφείων της διαπλοκής σας, στους κλέφτες του πλούτου μας. 


Και φυσικά κανείς δεν σοκαρίστηκε από τη δολοφονική επίθεση. Κανείς δεν ταράχτηκε που 80 δυνητικά δολοφονικά καθάρματα που με οπλα και στυλιάρια όρμηξαν για να σκοτώσουν. Κανείς δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της καημένης πόρτας. Αυτά τα παιδιά του Πανελληνίου κύριοι του κράτους των Αθηνών σας, θα είναι εκεί για πάντα, αγγελιοφόροι μιας άλλης Ελλάδας. Της Ελλάδας της μαγκιάς. Της Ελλάδας του βορρά. Θα είναι εκεί να σας θυμίζουν ότι θα είμαστε μια ζωή ζωντανοί ανάμεσα σας για να σας θυμίζουμε τη χαμένη σας αξιοπρέπεια, για να σας θυμίζουμε ότι το φώς μας κάποτε θα το νικήσει το σκοτάδι σας. 


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ που φυλάνε τις δικές μας μοντέρνες Θερμοπύλες”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,522ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,392ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ