Σημαντικές και αξιοσημείωτες δηλώσεις από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια…
Εμφανώς “σκασμένος” και με το αίσθημα της αδικίας να τον έχει καταβάλλει, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε… έξω από τα δόντια για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, κάνοντας λόγο για “ψεύτες και κλέφτες” ενώ σημείωσε πως νιώθει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι οι πρωταθλητές -με βάση τα αποτελέσματα στο γήπεδο.
Συγκεκριμένα, αποσπάσματα της συνέντευξης του.. χειμαρρώδη Βιεϊρίνια στην εφημερίδα FORZA είναι τα ακόλουθα:
“Δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση. Κερδίζουν αυτοί, που φωνάζουν. Κερδίζουν οι ψεύτες και οι κλέφτες»
«Ο διαιτητής βγήκε από τα αποδυτήριά του, σφύριξε και είπε να παίξουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι κύριοι από την Αθήνα δεν ήθελαν να βγουν»
«Υπάρχει ένας διαιτητής, που λέει “έδωσα γκολ και μετά οφσάιντ”, μετά γράφει κάτι άλλο στο φύλλο αγώνα. Τι είναι αυτός; Σοβαρός άνθρωπος;»
«Εγώ αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κι αυτό δεν μπορεί να μας το κλέψει κανείς. Εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο»
«Πίστευα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά το μόνο, που άλλαξε είναι ο τρόπος. Παλιά σε έκλεβαν με πέναλτι, τώρα βρήκαν άλλο τρόπο να σε κλέβουν»
«Ο Σαββίδης ήρθε από μία άλλη χώρα, είναι Έλληνας, και ρίχνει λεφτά στη Ελλάδα, δίνει δουλειές. Είναι κακό αυτό; Γιατί είναι κακό;»
Πηγή: Εφημερίδα FORZA