Η ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ φέρνει εξελίξεις στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να… τελειώνει από τον πάγκο της ομάδας. Βασικός υποψήφιος ο Σούμποτιτς.
Έντονος προβληματισμός κι εξελίξεις στον Άρη μετά την ήττα και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, τα πράγματα για την ομάδα έχουν «ζορίσει» πολύ. Ο Άρης έχει μπει σε δύσκολα μονοπάτια αναφορικά με την παραμονή του στην Stoiximan.gr Basket League κι αυτό φέρνει αντιδράσεις.
Όπως όλα δείχνουν, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι στην πόρτα της εξόδου κι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Μάλιστα, ο «Δράκος» έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Την ίδια ώρα, βασικός υποψήφιος για να τον διαδεχθεί είναι ο Λευτέρης Σούμποτιτς που είχε κάτσει στον πάγκο της ομάδας και τις σεζόν 1996/1997 και 2010/2011.
Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις από το συγκεκριμένο «μέτωπο», ενώ ακολουθεί το Σάββατο (24/3) εντός έδρας ματς τεράστιας σημασίας κόντρα στον Προμηθέα.
[πηγή: sdna.gr]